• nūhou

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā tile papahele matte?

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i nā tile papahele matte?

Pono ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā tile papahele matte i ka nānā kūikawā a me nā ʻano hana.Eia kekahi mau manaʻo:

Ka wai maʻemaʻe a me ka mea hoʻomaʻemaʻe kūʻokoʻa: E hoʻohana i kahi hui o ka wai mahana a me kahi mea hoʻomaʻemaʻe kūʻokoʻa liʻiliʻi e hoʻomaʻemaʻe i nā tile papahele matte.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe ʻakika, abrasive, a i ʻole ikaika loa e pale aku i ka pōʻino o ka ʻili o nā tile.

ʻO ka pulupulu huluhulu palupalu a mop paha: E hoʻohana i ka pulupulu palupalu a i ʻole ka mop e hoʻomaʻemaʻe i nā tile papahele matte.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā pulupulu paʻakikī a i ʻole nā ​​lole lole e pale aku i ka ʻili ʻana i ka ʻili o nā tile.

Holoi ʻili: No nā ʻeleʻele paʻakikī, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi pulupulu palupalu palupalu a i ʻole sponge e holoi mālie.Inā pono, hiki ke hoʻohana ʻia kahi mea hoʻomaʻemaʻe kūʻokoʻa liʻiliʻi e hoʻomaikaʻi i ka hopena hoʻomaʻemaʻe.

ʻO ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau: Hiki i nā tile papahele Matte ke hōʻiliʻili i ka lepo a me ka lepo, no laila e ʻōlelo ʻia e hoʻomaʻemaʻe mau iā lākou.E mālama i ka maʻemaʻe o ka lepo a e hoʻemi i ka hōʻiliʻili o ka lepo a me ka lepo.

E hōʻalo i ka hoʻopili kemika: E hōʻalo i ka hōʻike ʻana i nā kinikona ikaika ʻākaika, alkaline, a i ʻole bleach i ka ʻili o nā tile papahele matte e pale ai i ka pōʻino o nā tile.

Ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā wai kahe i ka manawa: No nā kahe wai, e hoʻomaʻemaʻe koke iā lākou i hiki ke pale aku i ke kahe ʻana o ka wai i ka ʻili o nā tile.

Hoʻopaʻa maʻamau: E noʻonoʻo e hoʻohana i kahi sealant kūikawā no nā tile papahele matte, a e hoʻokō maʻamau i ka hoʻopaʻa ʻana i ka sila e like me nā ʻōlelo aʻoaʻo o ka huahana e hoʻonui i ka pale ʻana a me ke kūpaʻa ʻana o nā tile.

E ʻoluʻolu e loaʻa i nā ʻano like ʻole a me nā ʻano tile papahele matte nā koi hoʻomaʻemaʻe kikoʻī.E ʻoluʻolu e hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo a ka mea hana tile no ka hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama ʻana.


Ka manawa hoʻouna: Iune-25-2023
  • Mua:
  • Aʻe:
  • E hoʻouna i kāu leka iā mākou: