• nūhou

Pehea e mālama ai i nā tile seramika maʻemaʻe i ke ola o kēlā me kēia lā?

Pehea e mālama ai i nā tile seramika maʻemaʻe i ke ola o kēlā me kēia lā?

ʻO ka mālama ʻana i nā tile seramika maʻemaʻe e pono ai kekahi mau ʻano akahele a pololei.Eia kekahi mau manaʻo:
Hoʻomaʻemaʻe i kēlā me kēia lā: E hoʻomaʻemaʻe mau i ka ʻili o nā tile keramika, hiki ke holoi ʻia me kahi mea hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe a me ka lole pulu.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe i loaʻa nā mea ʻawaʻawa a i ʻole nā ​​​​mea abrasive e pale aku i ka hōʻino ʻana i ka ʻili o nā tile ceramic.
Kāohi i ka ʻohi ʻana: E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomaʻemaʻe paʻakikī a i ʻole ka hau e pale aku ai i ka ʻili ʻana i ka ʻili o nā tile keramika.E koho i ka mop palupalu a i ʻole ka sponge no ka hoʻomaʻemaʻe.
Kāohi i nā stains: E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili o nā tile ceramic i ka manawa kūpono, ʻoi aku ka maikaʻi o nā stains i hiki ke hoʻopaʻa ʻia, e like me ke kofe, ke kī, ka wai, a me nā mea ʻē aʻe. kuhikuhi.
Hōʻalo i ka hui ʻana o nā mea koʻikoʻi: E hoʻāʻo e pale aku i nā mea kaumaha a i ʻole nā ​​mea ʻoi e kūʻē i ka ʻili o nā tile i mea e pale ai i nā ʻōpala a i ʻole ka pōʻino.
Kāohi i nā ʻōpala wai: Ma nā wahi pulu e like me nā lumi ʻauʻau, nā lumi kuke, a me nā mea ʻē aʻe, e holoi i nā ʻili wai ma ka ʻili o nā tile keramika e pale ai i ka hōʻiliʻili ʻana o ka unahi a me nā pila.
E noʻonoʻo i ka pale pale: ʻoi aku ka paheʻe o nā tile maʻemaʻe ma nā wahi pulu, a hiki ke hoʻohana ʻia nā pale pale pale a i ʻole nā ​​​​kāpena i mea e palekana ai.
Ka mālama maʻamau: ʻO ka mālama mau ʻana i nā tile ceramic, e like me ka hoʻohana ʻana i ka sealant tile ceramic no ka hoʻopaʻa ʻana i ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻili, e hoʻonui i ke kūpaʻa ʻaʻahu a me ka pale ʻana o nā tile.
E ʻoluʻolu e loaʻa i nā ʻano ʻano like ʻole a me nā ʻano o nā tile maʻemaʻe nā pono mālama pono.E ʻoluʻolu e hahai i nā ʻōlelo a ka mea hana tile no ka mālama ʻana.


Ka manawa hoʻouna: Dec-23-2023
  • Mua:
  • Aʻe:
  • E hoʻouna i kāu leka iā mākou: